Головна » 2019 » Октябрь » 17 » ТИЖДЕНЬ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ «ЗАКОН ТА ПРАВО ДЛЯ ВСІХ ЄДИНІ»
07:42
ТИЖДЕНЬ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ «ЗАКОН ТА ПРАВО ДЛЯ ВСІХ ЄДИНІ»

З метою підвищення рівня правоосвітньої культури учнів, виховання свідомих громадян України  та створення в Україні сильної, демократичної, правової держави в рамках проведення тижня правових знань  в Руськівській ЗОШ I-II ступенів вчителем історії та правознавства  Бідзілею К. О. в 9 класі було проведено урок під назвою  «Закон та право для всіх єдині». Під час проведення  уроку акцентовано увагу на те, що основна мета нашої держави – навчити людей, які в ній проживають, не тільки користуватися правами, але і дотримуватися правової поведінки у відносинах з іншими людьми, установами.
З цікавістю пройшов конкурс ребусів на правову тематику. Перемогу здобули учні групи № 1. Урок завершився підбиттям підсумків учнями та засвоєнням поданого матеріалу.
Також на початку Тижня було проведено бібліотекарем школи  книжкову виставку юридичної літератури «Право в нашому житті». Мета заходу полягали у сприянні розвитку в учнів правової культури та формуванні активної громадянської позиції.
  Усі заплановані заходи сприяли підвищенню зацікавленості учнів у вивченні правознавства, дозволили сформувати в учнів правові почуття, активну позицію у правовій сфері; виробити навички і звички правомірної поведінки; подолати в свідомості помилкові погляди та переконання, негативних навичок і звичок поведінки..

 

Переглядів: 330 | Додав: ivanka_lendel | Рейтинг: 5.0/1