Головна » 2019 » Октябрь » 25

25 жовтня 2019 року в Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори. На порядку денному розглядалися питання:

- Про раду школи.

- Про батьківський комітет школи.

- Про адаптацію учнів 1 та 5 класу.

 Після вибору Ради школи та Батьківського комітету школи психолог школи Жеребак Наталія Дмитрівна виступила з промовою адаптації учнів. У своєму виступі вона розповіла про результати вивчення цього питання серед учнів. Серед учнів 1 класу більша частина учнів має середній рівень адаптації, а серед учнів 5класу – більшість учнів має високий рівень адаптації. Питання адаптації актуальне для того, щоб в подальшому уникнути девіантної поведінки дітей.

Просмотров: 232 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 25 Октября 2019

Саме під назвою "28 жовтня-День визволення України від німецько-фашиських загарбників" пройшов тиждень пам’яті в школі.

Друга світова війна принесла з собою  безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.  Вже майже досконально вивчені всі масштаби цієї згубної війни. Її причини, її наслідки. Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Складні формулювання так само не підійдуть. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. Інакше це може повторитися. І ми говоримо: «Ніхто не забутий!», «Ніщо не забуто!». Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!.
Саме такою основною ідеєю був пронизаний виховний захід вчителя історії  Бідзілі К. О.  для учнів школи. Діти з вчит ... Читать дальше »

Просмотров: 187 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 25 Октября 2019