Головна » 2019 » Октябрь » 11

Сьогодні, коли спостерігається духовне збідніння суспільства, так необхідно навчати дітей, молодь бути відкритими душею та серцем до можливості допомоги ближнім.

Щороку в Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів проводиться акція «Милосердя» до Дня людей похилого віку, збір продуктів харчування для лікарні Червоного Хреста у с. Ракошино. Учні школи – щедрі та доброзичливі і завжди відкликаються на прохання про допомогу іншим. Акція "Ммилосердя" стала для них вже традицією.
Благодійність пробуджує в людині співчуття, співучасть, солідарність і відповідальність за те, що відбувається поруч.
Проведення таких благодійних акцій надасть молоді можливість осягнути те, що добрі й важливі справи творить не хтось інший, далекий та впливовий, а саме вони, звичайні хлопці та дівчата.

 

Просмотров: 209 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 11 Октября 2019

Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.
   Серед прадавніх осінніх християнських свят є свято Покрови (14 жовтня). Пресвята Богородиця вважалася покровителькою як усієї України, так і козацтва зокрема. Починаючи з 2015 року, 14 жовтня це також і День захисника України.
День захисника України та День Українського козацтва – це свято історії, культури, високих моральних цінностей, а також – дружби та об’єднання заради втілення у життя цікавих задумів та ідей. Саме тому, в Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів, 11 жовтня  до Дня захисника України та Дня Українського козацтва було проведено виховний захід Козацький ринг «Де козак, там і слава!», який підготувала вихователь ГПД Кохан О.Д. Учні 1-2  класів виразно декламували вірші, виконували театралізовані сценки, танцювали та брали участь у конкурсах.   
Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

 

Просмотров: 195 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 11 Октября 2019