Головна » 2019 » Октябрь » 24 » ІІ засідання методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу
18:42
ІІ засідання методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу

24 жовтня 2019 року в Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося ІІ засідання шкільного методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу на тему: "Теоретичні засади компетентністно-орієнтованої освіти.". за порядком денним:

1. Формування особистості школяра шляхом вдосконалення комунікативних здібностей.

                                                                                 Н.В.Жеребак 

2. Формування ключових компетентностей шляхом проектних технологій на уроках англійської мови.

Т.В. Копич 

3. Відвідання та обговорення бінарного позакласного заходу з англійської     мови та зарубіжної літератури. 

Т.В.Копич, Н.Е. Машкаринець 

 

Члени методичного об'єднання відвідали бінарний позакласний захід із англійської мови та зарубіжної літератури на тему: "Король поезії. Король театру" присвячений творчості Вільяма Шекспіра, який провели вчитель англійської мови Копич Тетяна Василівна та вчитель зарубіжної літератури Машкаринець Наталія Ервінівна. Захід пройшов дуже цікаво та пізнавально. Учні 7, 8 та 9 класів змогли показати свою театральну майстерність, акторські здібності, ерудицію та знання англійської мови. У ході заходу учні 7 класів виконували сонет та монолог Гамлета на англійській та українській мовах, а також учні 9 та 8 класів показали уривок із п'єси "Король Лір та його доньки". 

Варто зазначити, що завдяки таким заходам школярі починають краще готуватися до уроків, активніше беруть участь у літературних бесідах, більше і, головне, якісніше читають, цікавляться новинками зарубіжної літератури.

Переглядів: 192 | Додав: ivanka_lendel | Рейтинг: 5.0/1