Головна » 2019 » Октябрь » 29 » Довгоочікувані  осінні канікули….
10:25
Довгоочікувані  осінні канікули….

Довгоочікувані  осінні канікули….
Їх чекають всі учні без винятку.

Але, звичайно, сидіти вдома – не для учнів нашої школи. Саме тому днями, 29 жовтня 2019 року, із задоволенням учні 5,6,8 класів відправилися на повчальну, цікаву, захоплюючу, веселу екскурсію Ужгородом та на базу відпочинку «Воєводино».
 Приємна подорож супроводжувалася неймовірно цікавими, ненав’язливими розповідями екскурсоводи пані Єви, яка збагатила всіх відпочивальників знаннями з історії, культури, народознавства та, навіть, релігії.
Ми почули багато цікавих легенд, історій створення та виникнення великої кількості закарпатських пам’яток культури, архітектури, багатьох населених пунктів.
Часто проїжджаючи містами області та й просто селами, мало хто здогадується і знає, які легенди пов’язані  з тим чи іншим населеним пунктом. І саме такі екскурсії дають можливість дізнатися багато нового з історії Закарпатської області і України  в цілому.
Приємно було пройтися духовною та світською частинами бази відпочинку «Воєводино», які криють у собі неймовірно велику кількість переказів.
Кожен зрозумів, що активний відпочинок у поєднанні з цікавою інформацією – це справжнє задоволення. А емоції з якими учні повернулися додому не передати словами.

 

Переглядів: 191 | Додав: ivanka_lendel | Рейтинг: 4.7/3