Головна » 2019 » Ноябрь » 28

  28 листопада 2019 року в нашій школі відбулося засідання педагогічної ради школи. На раді педагогів розглядалося питання стану викладання літературного читання та математики в школі І ступеню. 
     Відповідно до плану роботи школи з  2.09 2019 по 27. 11. 2019 року було вивчено стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з літературного читання, інтегрованого курсу «Українська мова» та математики.
     Заступником директора школи з навчально-виховної роботи Логойда М.М. було проаналізовано дане питання. Уроки літературного читання займають особливе місце серед інших навчальних дисциплін. Адже твори, що вивчаються,  впливають  на формування особистості, дають можливість вирішувати освітні, розвивальні  та виховні завдання. Уроки літературного читання  сприяють виробленню навичок правильного, свідомого, виразного, швидкого читання, які є засобом для вивчення усіх інших навчальних предметів у школі. 
     У ході перевірки були  відвідані  уроки  математики 1-4 класів, перевірено шкільну  документацію: навчальний план, календарні та поурочні плани  вчителів, стан ведення  класних журналів з предмета, робочі з ... Читать дальше »

Просмотров: 200 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 28 Ноября 2019

28 листопада 2019 року відбулась друга частина ІІ засідання методичного об’єднання суспільно-гуманітарного циклу. Відбулося воно у формі семінару-практикуму. З початку виступила вчитель української мови та літератури Жеребак Н.В. з доповіддю про «Формування мовних компетентностей школяра на уроках української мови та літератури».  Вона поділилась досвідом роботи використання компетентностей на своїх уроках, умінням використовувати ці знання у конкретній ситуації, перенести у досвід власної діяльності. 
Практичною частиною було відвідання відкритого уроку з української мови у 6 класі на тему: «Складні слова. Сполучні о,е,є у складних словах». Учні повинні були навчитися, що таке складні слова, уміти правильно писати сполучні о,е,є та використовувати у власному мовленні. Урок був насичений різними формами та методами роботи, які сприяли кращому засвоєнню навчального матеріалу.

 

Просмотров: 210 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 28 Ноября 2019