Головна » 2019 » Апрель » 23

Щороку учні, вчителі та працівники Руськівської ЗОШ І-ІІ ступенів долучаються до участі у Всеукраїнській акції "Серце до серця".

Цього року акція проводиться з 1 квітня по 30 квітня 2019 року під гаслом "Дитяче серденько, живи" . Її мета - збір коштів на придбання кардіологічного медичного обладнання для обласної дитячої лікарні. Для нашої школи - це добра традиція, яка вчить молоде покоління бути щедрими і чутливими до суспільних проблем, робити свій посильний внесок у творення загального блага. 

Скринька із серцем обійшла усі класи, учні добровільно приймали участь в акції, кидаючи до скриньки будь-яку грошову одиницю.  Було зібрано і перераховано 773 грн до Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" - "Дитяче серденько, ждиви".

Дякуємо всім, хто небайдужий і не залишається осторонь благородної справи!

Просмотров: 293 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 23 Апреля 2019

Дорогі колеги, батьки та учні!

У день Пасхи бажаємо вам і вашим близьким щастя, гармонії, миру та порозуміння. Нехай очиститься душа ваша, будинок наповниться благодаттю, а серце - бажанням творити добро, віддавати себе вірі, бажанням кохати і бути коханими! Нехай світлий Великдень дзвоном дзвонів зцілить душі, і очі засяють від усвідомлення Воскресіння Христа! Христос Воскрес!

 

Просмотров: 207 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 23 Апреля 2019