Головна » 2019 » Апрель » 12

Щорічно, 11 квітня світ відзначає Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. Саме в цей день в 1945 році в’язні Бухенвальда підняли повстання проти нацистів та вибороли свою свободу й отримали шанс на життя.
З  метою  вшанування пам’яті жертв нацизму, в’язнів «таборів смерті»,  та привернення уваги  здобувачів освіти до однієї з жахливих сторінок історії Другої світової війни, 11  квітня в Руськівській ЗОШ I-IIст пройшли виховні заходи, приурочені до Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських таборів.
    На уроках історії, учні розглянули питання про визволення 11 квітня 1945 р. в’язнів фашистських концтаборів Бухенвальд і Дора. Також були проведені інформаційні хвилинки «Якщо на землі є пекло…», бесіди «Фашистські табори смерті», Учні вшанували пам’ять загиблих у фашистських концтаборах в роки Другої світової війни хвилиною мовчання, запалили свічку скорботи.
Ми пам’ятаємо про вас, невинні жертви  фашизму. Ви вічно будете в наших душах і серцях!

 

Просмотров: 189 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 12 Апреля 2019

Гра –це іскорка, що запалює
вогник допитливості й 
любові до знань.
В.О. Сухомлинський

Знання – настільки дорогоцінна річ, що її не ганебно добувати з будь-якого джерела. Адже сила знань – беззаперечна. А розкрити їх допомагають інтелектуальні конкурси.
12 квітня 2019 року у Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів між учнями четвертого класу відбувся розважально-інтелектуальний конкурс «Найерудованіший четвертокласник 2019». Протягом року учні мали змогу розвязувати на заняттях безліч цікавих та складних завдань. І ось настав той день, коли учні мають змогу показати свої знання, змагаючись за почесне звання «Найерудованіший четвертокласник 2019».
Гра складалася з трьох турів: відбірковий, півфінал і фінал. У відбірковому турі змагалися 12 учнів, які відповідали на питання з різних сфер науки. Шість учнів, які набрали найбільше балів, вийшли у півфінал та отримали право боротися за перемогу. У фіналі змагалися троє учнів: Буглина Юліанна, Вовк Ярослав та Мейсар Крістіан, де звання «Найерудованіший четвертокласник 2019» отримав Мейсар Крістіан, з чим його вітаємо, зичимо вдалої гри на районному етапі конкурсу.

 

Просмотров: 281 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 12 Апреля 2019