Головна » 2019 » Март » 22

Весна – чудова пора року! З приходом весни все навколо змінюється на краще. Кожен день сповнений чудових перетворень, що відбуваються на наших очах.
Так учні 1 класу ,Руськівської ЗОШ І-ІІ ступенів, вивчаючи тему «Весна», мали змогу пригадати і дослідити перші ознаки весни. Під час екскурсії шкільним подвір'ям їм вдалося поспостерігати, як прокидаються рослини, дізналися, що є дерева, в яких сокорух відбувається дуже інтенсивно, а люди вживають сік берези та клена, як лікувальний напій. Під час екскурсії за допомогою лупи поспостерігали за бруньками на деревах, почули звуки деяких птахів, відчули аромати перших весняних квітів, тим самим згадали про органи чуття( зору, нюху, слух, дотику). З великим задоволенням дітки виготовляли аплікації «Весняні квіти» , розгадували кросворди, загадки, грали в гру з цеглинками. Дивилися мультфільм «Прийшла весна».

 

Просмотров: 358 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 22 Марта 2019

 22 березня 2019 року в Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася зустріч учнівського та педагогічного колективів з військовими 128 гірсько-штурмової бригади. На зустрічі був присутній голова Ракошинської сільради Коштура В.О. Зустріч пройшла в теплій, душевній обстановці. Школі було подаровано Прапор бригади, який пройшов весь час дислокації бригади на сході на одному із БМП. Та найтепліше гріло серце, і наповнювало гордістю те, що серед військових був колишній учень школи - Біба Роберт. Нам радісно було чути про нього з уст його командира найкращі, найпозитивніші відгуки. Те, що наш Роберт всюди - НАЙКРАЩИЙ!!! Те, що він був нагороджений президентом України...Слова подяки, сльози на очах, черга на фото....Емоції у всіх присутніх "лилися через край"....Мирного всім неба! Залишайтесь живими!!!

Просмотров: 300 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 22 Марта 2019