Головна » 2019 » Март » 04

21 лютого відбулося IV засідання методичного об’єднання суспільно-гуманітарного циклу  "Формування компетентностей учнів шляхом використання проектних технологій."
Метою засідання було виявлення  оптимальних засобів, методів та форми взаємодії педагога та учня, які сприяють освітньому компетентнісному розвитку учня. Було розглянуто дві питання: 
1.  Від компетентного вчителя до компетентного випускника школи
2. Відкритий урок з англійської мови у 8- му класі.
 По першому питанню виступила з доповіддю вчитель української мови та літератури О.І.Деркач, яка розповіла про впровадження в практику сучасних освітніх технологій і інновацій. Також, працювати над розвитком в учнів самостійного критичного та креативного мислення, здійснювати індивідуальний підхід до особистості школяра, інтерактивного здобування знань.
Вчителі відвідали відкритий урок з англійської мови у 8-му класі на тему: «Британія. Географічне положення та клімат». Урок був проведений із застосуванням проектних технологій, учні ознайомилися та розширили свої знання про географічне положення та клімат країни, мову якої вивчають. Учні під час уроку розвив ... Читать дальше »

Просмотров: 269 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 04 Марта 2019