Головна » 2019 » Март » 21

21 березня 2019 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня Руськівської ЗОШ І-ІІ ступенів.У цьому році атестувалися у школі троє педагогічних працівників: вчитель математики Яцина М.І. на відповідність раніше присвоєній категорії "Спеціаліст І категорії", вчитель англійської мови Копич Т.В. на відповідність раніше присвоєній категорії "Спеціаліст І категорії", вчитель української мови та літератури Жеребак Н.В. на присвоєння кваліфікаційної категорії "Спеціаліст І категорії". Атестаційна комісія підвела підсумки атестації у 2018-2019 навчальному році.Атестація педагогічних працівників - це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

Просмотров: 288 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 21 Марта 2019

Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.
21 березня 2019 року до нас завітали представники ВП НУБіП «Мукачівського аграрного коледжу» Наталія Василівна та Кепенач Наталія Павлівна. Вони ознайомили випускників школи з професіями, які готують у коледжі. Розповіли про переваги навчання в закладі освіти.
Завдання профорієнтації полягає в ознайомленні учнів з професіями та правилами їх вибору, вихованні спрямованості на самопізнання як основу професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретної професії, складати на цій основі реальний план оволодіння професією, а також забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості.
Просмотров: 307 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 21 Марта 2019