Головна » 2019 » Сентябрь » 20 » "Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу"
07:22
"Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу"

Булінг (знущання, цькування, залякування) – це зарозуміла, образлива поведінка, пов'язана з дисбалансом влади, авторитету або сили. Булінг проявляється в багатьох формах: є вербальна, фізична, соціальна форми булінгу, а також кіберзалякування. Хоча школи багато роблять для того, щоб запобігати знущанню та своєчасно справлятись із ним, батьки заздалегідь краще інших можуть навчити дітей запобігати проявам такої поведінки й зупиняти їх.
У рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу , психологом Руськівської ЗОШ І-ІІ ступенів Жеребак Н.Д. було проведено різні заходи:показ відеофільму, презентація з теоретичних пить "Булінг". Наталія Дмитрівна донесла інформацію до учнів школи, що таке булінг, які є форми та як протидіяти  цьому і куди звертатися у разі виникнення такої ситуації серед учнів.

Класними керівниками було проведено виховні бесіди, дирекцією школи з деякими батьками було проведено круглий стіл "Як уникати булінг".

Булінг (цькування) – це поширена проблема в сучасному українському суспільстві, і найгостріше воно постає в освітньому середовищі, де дитина проводить більшу частку свого повсякденного життя.

 

Переглядів: 223 | Додав: ivanka_lendel | Рейтинг: 5.0/1