Головна » 2024 » Сентябрь » 1 » Вітаємо з Днем знань!
07:19
Вітаємо з Днем знань!

Дорога шкільна родино!

 Щиро вітаємо Вас з Днем знань та початком нового навчального року!
Перш за все хочемо подякувати збройним силам України за те, що вони боронять нашу країну від ворога, за змогу навчатися в ЗО офлайн.
Щиру подяку висловлюємо батькам, колективу гімназії за підготовку ЗО до нового навчального року. У цей день також  хочеться висловити щиру вдячність усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі. Дорогі колеги, саме завдяки вашій щоденній праці твориться майбутнє країни. Покладаємось на ваші мудрість, професіоналізм і терпіння. Віримо, що разом ми зможемо реалізувати непрості завдання, котрі стоять у складний воєнний час перед сучасною освітою.

Лише раз у житті ми буваємо першокласниками. Їх у цьому навчальному році в нашій гімназії дев’ятеро.  Сьогодні для наших юних гімназистів розпочинається цікава подорож у Країну Знань. Пам’ятайте, що саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу. Сміливо та наполегливо навчайтесь. Бо ЗНАННЯ – це скарб, який у вас ніхто ніколи не може відняти, який завжди вам стане у нагоді.

Дуже хочемо, щоб наші діти зростали під мирним небом, щоб майбутнє їхнє було наповнене радістю, благополуччям, успіхами, гордістю за Україну та любов’ю до рідної землі. Омріяної та довгоочікуваної перемоги нашій Україні! Україна – сильна, Україна – непереможна! Слава нашій землі і українським захисникам!

Переглядів: 13 | Додав: Любов | Рейтинг: 5.0/1