Головна » 2015 » Ноябрь » 9 » Тиждень молодшого школяра. "День знань"
12:48
Тиждень молодшого школяра. "День знань"



Війни виграють не генерали, війни виграють шкільні вчителі та парафіяльні священники.
   Отто фон Бісмарк 

 Відповідно до річного плану роботи школи та затвердженого директором плану з 9 по 13 листопада 2015 року в Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів проходитиме Тиждень молодшого школяра. Його мета - зацікавити учнів до вивчення навчальних предметів, зробити навчання більш розмаїтим, відкрити нові, нетрадиційні підходи до вивчення навчальних дисциплін, а також показати тісний зв'язок вивченого в школі з життям людини. Робота Тижня спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.
 Перший день Тижня – День знань. Цього дня учні 3-4 класів разом зі своїми класними керівниками Сидун О.П., Тягур М.І. та Логойда М.М. підготували святковий ранок «У королеви знань», на якому познайомили присутніх з мешканцями «королівства» - українською мовою, читанкою, математикою, природознавством та іншими навчальними дисциплінами.
 Не можна не згадати про конкурс декламаторів віршів про мову. До цього конкурсу готувалися всі учні початкових класів, але найбільше декламаторів було з першого класу, що дуже було приємно. Вони ще дуже маленькі, та ми впевнені, що любов і повагу до рідної мови вони пронесуть через усе своє життя. Впевнені, що під керівництвом своєї вчительки Ремети М.І. вони стануть насправді гідними патріотами, майбутніми розбудовувачами України.

Переглядів: 551 | Додав: natalka_mashkarynetz | Рейтинг: 5.0/2