Головна » 2019 » Июнь » 20

Ось і закінчився черговий навчальний рік. Спливли в історію контрольні, семінари, ДПА. І уже знову стоять на порозі школи випускники 9 класу . 
20 червня 2019 року на подвір’ї школи Руськівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний вечір для учнів 9 – го класу. Зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків і рідних школярів, а також чимало гостей. Святково прикрашений вхід до школи, адже подія незвичайна – хвилюючий та довгожданий випускний вечір у цьому навчальному закладі.
Щемливо і тривожно було на серці у кожного з присутніх на святі. Адже в цей нелегкий час вирушають наші вихованці у незвідану путь. Як складеться їх доля – таємниця. Та подумки кожен бажав їм щастя та мирного неба над головою. 
Багато гарних, напутніх слів та побажань було сказано на адресу випускників від директора школи Гладжикурки Л.Д. ЇЇ побажання доповнили перша вчителька Сидун О.П., класний керівник Залуцька Н.О., отець Тарасій та батьки.
Та хіба могли залишити школу випускники, не висловивши свою вдячність наставникам, що упродовж 9 років формували з колишньої малечі гідних синів і дочок с ... Читать дальше »

Просмотров: 371 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 20 Июня 2019