Головна » 2019 » Май » 31

Останній дзвоник у школах - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.
У Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів, 31 травня 2019 року відбулося свято «Останній дзвоник», яке завжди незабутнє для випускників. Саме вони прикували до себе найбільше уваги. Із щирими побажаннями привітали випускників: перша вчителька Сидун О.П., класний керівник Залуцька Н.О. та батьки, які допомогли їм переступити першу шкільну сходинку, навчили розуміти прекрасне, палко любити свою Батьківщину, рідну мову.
А також із словами побажань звернулися до учнів, вчителів та всіх присутніх  директор школи Гладжикурка Любов Дмитрівна та священник села Руське отець Тарасій. Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами та похвальними листами кращі учні школи та учні-переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, змагань.
І звичайно, найприємнішими були побажання учнів. Вони подарували вчителям квіти, прочитали присвячені їм вірші, пі ... Читать дальше »

Просмотров: 307 | Добавил: ivanka_lendel | Дата: 31 Мая 2019