Головна » 2023 » Декабрь » 22

Своє майбутнє ми визначаємо задовго до останнього шкільного дзвінка. Обираючи професію, стараємося зважити всі «за» і «проти» того чи іншого заняття, що приваблює, «приміряти його на себе».

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

Профорієнтацйна робота – це робота з учнями щодо озброєння підлітків визначеною сукупністю знань про соціально-економічні і психофізіологічні особливості різних професій, умов правильного вибору однієї з них, інформації про канали працевлаштування, вимог до прийому на роботу і т.д. Це напрям роботи, в якому систематизуються відомості про зміст та перспективи сучасних професій, форми й умови оволодіння різними спеціальностями, стан та потреби ринку праці.

Саме в рамках профорієнтаційної роботи була здійснена екскурсія учнями 8 класу та класним керівником Копич Т. В. до Мукачівського фахового коледжу. Відбулась зустріч з фахівцями, які розповіли учням особливості характер ... Читать дальше »

Просмотров: 35 | Добавил: Любов | Дата: 22 Декабря 2023

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 15 грудня 2023 року №815, за підсумками ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» у номінації «Новорічний колаж чи картина» третє місце посіла робота Качур Христини «Різдвяний янгол» Руськівської гімназії, керівник Залуцька Н.О. Вітаємо Христинку та Наталію Омелянівну!

Просмотров: 38 | Добавил: Любов | Дата: 22 Декабря 2023

З метою попередження нещасних випадків та травматизму, медсестра гімназії ознайомила учнів з правилами техніки безпеки під час зимових канікул, з обов’язковим їх дотриманням та роздала їм памʼятки. Класними керівниками були проведені виховні години тему: «Безпека під час зимових канікул».

Для того, щоб канікули були веселими і корисними, необхідно пам’ятати про безпечну поведінку!

Просмотров: 36 | Добавил: Любов | Дата: 22 Декабря 2023