Головна » 2023 » Декабрь » 06

В Руськівській гімназії відбулось II, чергове засідання методичного об'єднання суспільно гуманітарного циклу. На семінарі практикумі розглядались питання формувального оцінювання та інструменти втілення на різних етапах уроку. З доповіддю про формувальне оцінювання виступила вчитель англійської мови Копич Т.В . Метою використання формувального оцінювання є відстеження прогресу учня, підтримання постійного зворотного зв’язку, коригування навчального матеріалу та прийомів його подачі для поліпшення  навчальних досягнень учнів. Учитель відстежує сильні та слабкі сторони учня. Переваги формувального оцінювання передбачають активне залучення всіх учнів до самоконтролю та самооцінювання. Стимулює у дітей баж ... Читать дальше »

Просмотров: 24 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 06 Декабря 2023

Якщо ми навчатимемо сьогодні так, 
як навчали вчора, ми вкрадемо в дітей завтра.
Джон Дьюї

Сьогодні нейромережі стали звичною частиною нашого повсякденного життя. А найголовніше те, що вони здатні зробити навчання ефективнішим і доступнішим для учнів, а також полегшити роботу вчителям. Ось чому навчальні заклади по всьому світу починають інтегрувати програмне забезпечення для навчання з використанням штучного інтелекту. Під час ІІ засідання методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу та фізичної культури, що відбулося 6 грудня, педагоги Руськівської гімназії провели практикум на тему «Впровадження нейромереж у навчальний процес: технології, можливості та підходи для вчителів». Членами МО було розглянуто можливості використання нейромереж ‎Bard та Talk to Claude для підготовки до уроків, а також для навчання учнями. В ході засідання було розглянуто і наступні питання:
1.    Брейнстормінг «Реалізація наскрізних ліній при викладанні предметів природничо-математичного циклу».    
2.    Про адаптацію учнів 5 класу.    
3.    Про організацію та проведення І етапу шкільних учнівських олімпіад та підготов ... Читать дальше »

Просмотров: 26 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 06 Декабря 2023

Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів. Волонтерство - це покликання. Це небайдужість до чужої біди, співпереживання. Саме завдяки волонтерам сотні тисяч людей і тварин по всьому світу отримують необхідну допомогу. Сьогодні волонтери - найпотужніша частина нашого суспільства, а волонтерський рух обʼєднує всі міста й громади держави та всі соціальні групи. Учні Руськівської гімназії також долучилися до волонтерства. Для наших захисників вони підготували різні смаколики та листівки. Разом до перемоги!

Просмотров: 27 | Добавил: Любов | Дата: 06 Декабря 2023