Головна » 2023 » Декабрь » 15

15 грудня 2023 року в Руськівській гімназії за сприяння Відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Великолучківської сільської ради відбулася зустріч здобувачів освіти закладу із начальником Служби у справах дітей Решко Світланою Іванівною, головним спеціалістом Служби у справах дітей Лендєл Наталією Павлівною, дільничним офіцером поліції Івченко Мирославою Дмитрівною та дільничим офіцером поліції сектору превенції відділу №1 Мукачівського РУП ГУНП в Закарпатській області Кривицьким Василем Юрійовичем.

Сьогодні, як ніколи зростає потреба співпраці закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

Питання безпеки дитини, збереження її життя та здоров’я, формування уміння захистити себе в навколишньому середовищі є вкрай актуальними в системі освіти та дітей і молоді. Саме про це ішла мова на зустрічі.

Разом із тим, останнім часом в учнівських колективах спостерігається тенденція поширення агресивних і насильницьких дій у поєднанні із залякуванням й цькуванням. Тому важливим завданням є визнанн ... Читать дальше »

Просмотров: 30 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 15 Декабря 2023

Своє майбутнє ми визначаємо задовго до останнього шкільного дзвінка. Обираючи професію, стараємося зважити всі «за» і «проти» того чи іншого заняття, що приваблює, «приміряти його на себе».

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

... Читать дальше »

Просмотров: 28 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 15 Декабря 2023