Головна » 2023 » Декабрь » 25

Різдвяні сюрпризи продовжуються!Руськівська гімназія сьогодні отримала сучасні телевізори для організації освітнього процесу в НУШ 1-3 класів. Ми висловлюємо щиру подяку Відділ Освіти МСКТ Великолучківської сільської ради, голові сільської ради Vasil Koshtura, ТОВ Агро-Лучки, які, не зважаючи на важкий час в державі, радують колектив та діток подарунками.

Просмотров: 36 | Добавил: Любов | Дата: 25 Декабря 2023

Цікавий та продуктивний день у нашій школі!

Сьогодні нас відвідала команда з Цифрового Навчального Центру с. Ракошино. Вони представили свою роботу, яка включає захоплюючі технології та інноваційні підходи до навчання.

Учні брали участь в інтерактивних вправах, які не тільки розважали, а й спонукали до критичного мислення та творчості. Це був справжній досвід занурення у світ цифрових технологій!

Цікавою та продуктивною була активність з психологинею проєкту. Учні навчилися важливим навичкам саморегуляції та емоційної стійкості, які є такими важливими в сучасному світі.

Тож, команда Центру поділилася з нами світлим майбутнім цифрового навчання, показуючи, як технології можуть зробити навчання більш захоплюючим і ефективним.

Величезне спасибі благодійній організації "БФ Посмішка ЮА", та міжнародній гуманітарній організації "Save the Children" та супервайзерці проєкту ... Читать дальше »

Просмотров: 40 | Добавил: Любов | Дата: 25 Декабря 2023