Головна » 2023 » Декабрь » 8 » ІІ засідання МО вчителів початкових класів та музичного мистецтва
18:25
ІІ засідання МО вчителів початкових класів та музичного мистецтва

8 грудня у Руськівській гімназії відбулося ІІ засідання шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів та музичного мистецтва на тему « Формування критичного мислення здобувачів освіти НУШ. Адаптація першокласників  до шкільного колективу.» Засідання було проведено у формі  Педагогічні посиденьки, метою якого розширити  знання  педагогів   щодо  застосування технологій розвитку критичного мислення у здобувачів освіти; підвищити  професійну компетентність учителів; сприяти розвитку творчої активності педагогів, виховувати інтерес  до  самовдосконалення. Створити умови для  успішної адаптації першокласників до шкільного  колективу.

 Психолог школи, Жеребак Наталія Дмитрівна ознайомила з результатами моніторингу «Адаптація першокласників до шкільного колективу». Керівник методичного об'єднання , Сидун Ольга Петрівна, виступила з доповіддю «Розвиток критичного мислення молодших школярів як необхідна вимога сьогодення». Сопочкіна  Марина Ігорівна  поділилася розробками методичних рекомендацій «Психологічні поради. Як зробити урок ефективним та сучасним». Логойда Мар'яна Михайлівна, провела майстер –клас « Вправи для розвитку критичного мислення», де педагоги мали змогу розглянути деякі вправи для розвитку критичного мислення, які стануть у пригоді у їхній професійній діяльності. Дізналися про сутність інструменту і спробували на практиці, як це працює.

Наостанок Мар'яна Михайлівна сказала , що інструментів є багато, ресурсів  в інтернеті – ще більше. Але головне- це бути відкритим до змін!

Переглядів: 31 | Додав: nataliazherebak | Рейтинг: 5.0/2