Головна » Архив материалов

У Руськівській гімназії активно триває підготовка до другого етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о- пліч".

Учні представляють такі види спорту як волейбол, футзал та баскетбол. Підтримати команди завітав наш земляк, юний рекордсмен світу та регіональний амбасадор проєкту Василь Маєвський. Він побажав учням перемоги, наснаги та гарної гри. Віримо у перемогу та пишаємось спортивною молоддю.

Просмотров: 9 | Добавил: Любов | Дата: 08 Февраля 2024

Щиро дякуємо за нагороду.

Надалі будемо співпрацювати з вами і впроваджувати концепцію "Спорт заради розвитку" в Україні.

Вдячні за цікаві руханки та уроки, золоту відзнаку, як "Заклад партнер".

Разом до перемоги!

Просмотров: 10 | Добавил: Любов | Дата: 07 Февраля 2024

Яскравий, сповнений емоцій та позитивних вражень, сьогодні був день в нашому закладі освіти! Милували око неповторні,

оригінальні, креативні зачіски учнів, які приходили зранку! «Найоригінальніша зачіска - 2024» - таку назву мав захід, що проводився 6 лютого в гімназії. Лідери учнівського самоврядування відзначили усіх учнів, які взяли участь у цьому конкурсі. А їх було чимало! Було визначено різні номінації:

-"Найбільш зручна зачіска";

-«Наймодніша зачіска»;

-"Найбільш стильна зачіска";

- "Найпатріотичніша зачіска";

-«Чудернацька зачіска». Всі стали переможцями! Адже такі заходи дають змогу проявити учням талант, сприяють їх професійному самовизначенню. Дякуємо учням, які проявили фантазію, креатив та батькам за їх підтримку!.

Просмотров: 10 | Добавил: Любов | Дата: 06 Февраля 2024

Практичний психолог Руськівської гімназії Наталія Глагола 2 лютого провела з учнями заняття, спрямоване на зняття психоемоційного напруження та тестування рівня самооцінки.

Психокорекційна та розвивальна робота спрямована на подолання негативних явищ у навчальному закладі, в сім’ї, в соціальному оточенні, формування особистості, розвиток психічних процесів, здібностей. Особливо це важливо, враховуючи теперішню ситуацію в країні. Та ми впевнені, що разом все подолаємо! Все буде Україна!

Просмотров: 10 | Добавил: Любов | Дата: 02 Февраля 2024

Шкільним практичним психологом Глаголою Н.Д. проводилось дослідження  з метою визначення рівня адаптації дитини та вибору адекватних засобів психолого-педагогічної  допомоги  щодо попередження розвитку психоемоційних і соматичних розладів.

Для досягнення цієї мети були поставлені завдання:

Просмотров: 8 | Добавил: Любов | Дата: 30 Января 2024

29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника.

Учителем історії Кокошею Н.І. було проведено тематичний захід до Дня памʼяті героїв Крут «Ніколи Україні не забути цих юних душ нескорений політ».

Близько 30 юнаків, які потрапили після бою в полон до більшовиків та були страчені, поховали біля Аскольдової Могили. Всі вони - герої Крут, але відомі прізвища лише 19 загиблих. Павло Тичина присвятив Героям Крут вірш "Пам'яті тридцяти". Бій під Крутами - трагічна і важлива подія в історії нашої країни, яка нагадує про боротьбу за незалежність України.

Просмотров: 8 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 29 Января 2024

27 січня у всьому світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Голокост – це події, пов’язані з великими людськими втратами.

В Руськівській гімназії була проведена година памʼяті : «Голокост - трагедія і героїзм».

Починаючи з середини ХХ ст. слово «Голокост» стало загальновживаним по відношенню до хвилі терору проти єврейського населення, розпочатого Гітлером, та винищення нацистами під час Другої Світової війни євреїв та інших народів Європи. На жаль багато людей нічого не знають про Голокост, який забрав мільйони людських життів. Пам’ять про Голокост необхідна, щоб наші діти не стали жертвами, катами чи байдужими спостерігачами.

Просмотров: 7 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 27 Января 2024

Українська мрія - єдність, свобода та незалежність. Серед знаменних дат календаря 22 січня – дата, яка здійснила віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Вона стала датою проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР, а з грудня 2011 року святкується як День Соборності та Свободи України.

Класні керівники провели бесіду на тему: «Україна – земля моя та моїх предків», яка сприяла розвитку почуття любові до рідної Батьківщини. Також була проведена виховна година «Україна – Соборна і єдина, і нам її історію творить!».

Проведені заходи посилили віру в те, що територіальна цілісність нашої Батьківщини, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми ще більше упевнилися, що «Україна – єдина країна». Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

Просмотров: 11 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 22 Января 2024

       28 грудня 2023 року в Руськівській гімназії відбулося засідання педагогічно ради. На педраді розглядалися питання:

  1. Про визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників.               
  2. Про виконання плану підвищення кваліфікації керівних кадрів та педагогічних працівників гімназії у 2023 році.                          &n ... Читать дальше »
Просмотров: 36 | Добавил: Любов | Дата: 28 Декабря 2023

Сьогодні, 26.12.2023 року, відбулося  урочисте нагородження начальником відділу освіти МСКТ Великолучківської сільської ради  Мариною Андріївною Рубіш Marina Rubish, головою Великолучківської сільради Коштура В.О. переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та ІІ етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2023-2024 навчальному році,  а також І етапу обласного конкурсу "Новорічний подарунок". Наші учні – наша надія, гордість, майбутнє. Їх талант, бажання, наполегливість – запорука досягнень і перемог: Лендєл Анастасія, 8 клас - ІІІ місце на ІІ етапі конкурсу імені Петра Яцика,   Кельман Адель  4 клас -  ІІ місце на ІІ етапі конкурсу імені Петра Яцика, Росул Руслана 6 клас - ІІ місце на ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, Вовк Ярослав 9 клас - ІІ місце на ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, Лендєл Анастасія, 8 клас - ІІІ місце з географії, Лендєл Анастасія, 8 клас - ІІІ місце з англійської мови. У Конкурсі - Ганічка Анна, 3 клас - ІІ місце, Качур Христина, 9 клас - І місце, ІІ місце - колективна робота учнів 9 класу. Молодці!

Просмотров: 41 | Добавил: Любов | Дата: 26 Декабря 2023

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 86 87 »