Головна » 2015 » Ноябрь » 10
«Мову треба вчити, мову треба знати.
Ясно й зрозуміло треба розмовляти»  
 Саме під таким девізом пройшов у школі День мови та культури спілкування в рамках Тижня молодшого школяра.
 Любов до рідної мови, любов до рідної Батьківщини — невіддільні поняття. Вони споконвіку живуть у людських серцях і притаманні тим, хто шанує історію й культуру власного народу. Дійсно, не було жодного видатного письменника, який би не висловив любові до рідної мови, а також своєї тривоги за її долю. Дійсно, не було жодного поета, який би не покладав на рідну мову найсвітліших надій. Та, на жаль, дуже часто ми робимо помилки під час спілкування один з одним, а коли пишемо твори чи диктанти, то їх стає ще більше. 
 10 листопада 2015 року вчителем початкових класів Логойдою М.М. було проведено інсценізація «У країні помилок»
		
		... 
		
			Читать дальше »
		
Просмотров: 497 | Добавил: natalka_mashkarynetz | Дата: 10 Ноября 2015

 У науці слава дістається тому, хто переконав світ, 
 а не тому, хто першим набрів на ідею.
 Дарвін Франсіс
 Сьогодні 10 листопада - Всесвітній день науки в ім’я миру і розвитку. Проведення Дня науки з метою підвищення усвідомлення громадськістю в усім світі її користі було рекомендовано в 1999 році на проведеній у Будапешті Всесвітній науковій конференції, де була висловлена необхідність щільнішої взаємодії між наукою й суспільством. Услід конференції 1999 року, ЮНЕСКО офіційно заснувала Всесвітній день науки, проголосивши його на загальній конференції в 2001 році. Вперше в глобальному масштабі Всесвітній день науки був відзначений 2002 року.
 Але перша зустріч з різними науками відбувається в стінах школи, тому день науки – це свято для всіх школярів.Справжні вчені вміють думати самостійно і швидко. Саме цього ми повинні навчитися в школі. 
  З нагоди цього свята в Руськівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів педагогом-організатором Голод Я.А. була проведена інтелектуальна гра «Брейн-ринг». У грі взяли участь 2 команди: «Царі науки
		
		... 
		
			Читать дальше »
		
Просмотров: 474 | Добавил: natalka_mashkarynetz | Дата: 10 Ноября 2015