Головна » 2015 » Ноябрь » 10 » День мови та культури спілкування
13:18
День мови та культури спілкування
«Мову треба вчити, мову треба знати.
Ясно й зрозуміло треба розмовляти»  
 Саме під таким девізом пройшов у школі День мови та культури спілкування в рамках Тижня молодшого школяра.
 Любов до рідної мови, любов до рідної Батьківщини — невіддільні поняття. Вони споконвіку живуть у людських серцях і притаманні тим, хто шанує історію й культуру власного народу. Дійсно, не було жодного видатного письменника, який би не висловив любові до рідної мови, а також своєї тривоги за її долю. Дійсно, не було жодного поета, який би не покладав на рідну мову найсвітліших надій. Та, на жаль, дуже часто ми робимо помилки під час спілкування один з одним, а коли пишемо твори чи диктанти, то їх стає ще більше. 
 10 листопада 2015 року вчителем початкових класів Логойдою М.М. було проведено інсценізація «У країні помилок», яку ставили учні 4 класу. Учні відзначилися гарною грою, вмінням передавати емоції. Глядачі із задоволенням дивилися виставу, де, як і в кожній казці, перемогло добро - Цар помилок зазнав поразки, а зачаровані дівчата знову перетворилися у здібних учениць. Вистава є прикладом того, що свою мову треба знати і поважати, дбати про грамотність.
 В залі також була організована виставка найкращих зошитів "Зошит посміхається", переможці яких відзначатимуться завтра. Успіхів вам, учні!
Переглядів: 497 | Додав: natalka_mashkarynetz | Рейтинг: 5.0/3