Головна » 2015 » Ноябрь » 24 » Загальношкільні батьківські збори
21:13
Загальношкільні батьківські збори

«Сім'я — джерело, водами якого живиться
повноводна річка нашої держави».
В. Сухомлинський

Проблема сімейного виховання та взаємозв'язку школи й родини одна з актуальних проблем виховної роботи.
Батьки й педагоги - дві наймогутніші сили у становленні особистості кожної дитини, роль яких неможливо перебільшити. Саме тому робота з батьками є одним з головних напрямків виховної роботи в Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів.
Результативність виховного процесу залежить від того, як складаються відносини між педагогами, учнями і батьками. Батьки і педагоги - вихователі одних і тих же дітей, і результат виховання може бути успішним тоді, коли вчителі та батьки стануть союзниками.
27 листопада 2015 року в Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори. На порядку денному серед організаційних питань були:
1. Про підсумки медичного огляду учнів школи за 2015 рік.
2. Про важливість читання для учнів І ступеню.
Медична сестра школи Молнар Еріка Ервінівна навела статистичні дані медичного обстеження учнів у 2015 році. Вона також дала поради батькам для того, щоб покращити стан здоров’я учнів.
Учитель початкових класів Сидун Ольга Петрівна розповіла про важливість читання для учнів початкових класів і для всіх учнів. Вона навела незаперечні факти про те, що учень, який має низьку техніку читання в початкових класах, у старших класах матиме неуспішність з усіх предметів, бо надзвичайно велика кількість інформації, яку треба прочитати, для нього буде непосильна.
Сім'я зі школою створює той найважливіший комплекс факторів, який визначає виховання талановитої, щасливої, здорової, успішної дитини.

Переглядів: 462 | Додав: Любов | Рейтинг: 0.0/0