Головна » 2015 » Ноябрь » 16 » Тиждень безпеки дорожнього руху
13:13
Тиждень безпеки дорожнього руху
Дорожні правила вивчай,
Їх треба заучити!
Ніколи їх не забувай,
Щоб у безпеці жити!
 З появою автомобілів, виникло питання, як забезпечити безпеку їх руху та безпеку пішоходів.
 Для цього були створені правила дорожнього руху, які обов'язкові для виконання всіма учасниками дорожнього руху. Вони встановлюють єдиний порядок руху на всій території України. Виконання цих правил – запорука у збереженні свого життя на дорозі.
 Відповідно до листа відділу освіти №01-17/185 від 06.11.2015 року в Руськівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було розпочато Тиждень безпеки дорожнього руху. 
 Впродовж тижня класними керівниками були проведені виховні бесіди «На наших вулицях», «Знай і виконуй правила дорожнього руху» , «Будь обережним на дорозі», практичне заняття з медсестрою школи «Перша медична допомога при ДТП», виставка матеріалів та дидактичних посібників «Безпечна дорога».Учні початкових класів були залучені в конкурсі малюнків «Безпека на дорозі». Вчитель біології та основ здоров’я Когутич Наталія Василівна  провела з учнями 7-9 класів брейн-ринг «Я учасник дорожнього руху», де учні змогли показати свої знання та практичні вміння, як треба поводитися на дорозі і у випадку ДТП. Також педагогом-організатором школи Голод Ярославою Адамівною було проведено між учнями 5 та 6 класів вікторину «Мій друг – дорожній рух», під час якої діти у цікавій формі закріпили правила дорожнього руху.
 Ми надіємося, що учні запам'ятали  правила дорожнього руху, знають знаки дорожнього руху для пішоходів і на наших вулицях буде безпечніше!
Переглядів: 457 | Додав: natalka_mashkarynetz | Рейтинг: 5.0/3