Головна » 2015 » Ноябрь » 5 » " Я - теж Вітчизна..."
14:52
" Я - теж Вітчизна..."
Вітчизна — це не хтось і десь,
Я — теж Вітчизна. 
 І. Світличний  
 5 листопада 2015 року у стінах нашої школи було організовано благодійний ярмарок «З Україною в серці». На ярмарку було запрошено голову Ракошинської сільської ради Коштуру В.О. та заступника голови сільської ради Логойду Т.І.
 Уже з самого ранку в цей день не було спокою ні батькам, ні учням, ні вчителям, ні всім без винятку працівникам школи. Такого активного заходу у школі ще не було. На великій перерві було відкриття ярмарки, а організаційні комітети класів тим часом вже чекали на покупців. Коли ми спустилися на ярмарку, що була організована в спортзалі школи, не могли надивуватися на фантазію та ентузіазм батьків та учнів школи. Це і медяні печива-герої мультяшок (Малишко Олександр), і спечені своїми руками «Барні зі смаком шоколаду» (Медвідь Владислав), Віка та Ніка Логойди взагалі відзначилися своїм вмінням домовлятися з покупцями, торгуватися. А торгувати вони мали чим: чай, лимонад, пиріжки, закарпатські «чивриги»… 7 клас у нас зазвичай азартні – і тепер закликали всіх до столу, який відзначився смачним тортом, який «пішов на ура». 6 клас показав себе збоку знавців народних ремесел – мали чим торгувати на ярмарці. Восьмикласники як завжди відповідальні: всього в них вдосталь на столах – і самі продають, і від інших купують. Ну а 9 клас самі готувалися – вони вже дорослі – найстарші в школі.
 Зібрані в ході благодійного ярмарку кошти в сумі 2645 гривень, за зверненнями волонтерів, підуть на допомогу закарпатським воїнам 128 гірсько-піхотної бригади.
 Висловлюємо щиру подяку всім учням школи, їхнім батькам та колективу школи.
Переглядів: 552 | Додав: natalka_mashkarynetz | Рейтинг: 5.0/7