Головна » 2015 » Ноябрь » 11 » День цікавої математики
13:49
День цікавої математики

Кожне дитя певною мірою геній
і кожен геній певною мірою дитя.
А. Шопенгауер

 

Сьогодні 10 листопада 2015 року в нашій школі - день цікавої математики. Учні початкових класів змогли показати свою ерудицію, свої акторські здібності, вміння співпрацювати у колективі. Юні актори показали сценку "Свято в королівстві зошита", де Королева зошитів оголосила переможців акції "Індивідуальна творча справа. Мій перший найкращий зошит" і нагородила учнів подарунками.
  На цьому наше свято не закінчилося. Вчителями початкових класів Тягур М.І. та Логойдою М.М. було організовано для учнів математичне Гіннес-шоу "Най-Най". Ведучі конкурсу ознайомили наших дітей з "Книгою рекордів Гіннеса", про що описується в ній і хто може досягти найкращих результатів. Учні із задоволенням слухали і переглядали слайди з інформацією, після цього почалися конкурси "Най-Най".
Перший конкурс -"Найохайніший", у якому діти діставали цукерки за допомогою зубів і губ. Переможцем конкурсу став Молнар Вадим (3 клас).
Другий конкурс-"Найсильніший", де діти на швидкість надували повітряні кульки. Переможець - Медвідь Владислав (2 клас).
Третій конкурс - "Найуважніший". Переможець - Сурдюк Наталія (4 клас).
Четвертий конкурс - "Найуміліший книготримач". Переможець - Бонь Емма (1 клас).
Пятий конкурс - "Найуміліший ковбасних справ майстер", який з шматка пластиліну розкачає найдовшу "ковбаску". Переможець - Петах Анастасія (2 клас).
Шостий конкурс - "Найшвидший", де учні опускали олівець у склянку без допомоги рук. Переможцем став - Мочкош Михайло (4 клас).
І на кінець - сьомий конкурс "Найерудованіший", де перемогла учениця 4 класу Шуста Анастасія.
Сьогодні наші учні активно змагалися і створили свою "Книгу рекордів", де перемогла дружба.
Молодці! Так тримати!
Переглядів: 583 | Додав: natalka_mashkarynetz | Рейтинг: 5.0/5