Головна » 2024 » Апрель » 29

Чорнобиль-це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це памʼять, це наш нестерпний біль.

26 квітня в Руськівській гімназії було проведено загальношкільну лінійку «Чорнобиль-наш біль». Учні та вчителі вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав своє життя, рятуючи український народ від радіаційної небезпеки.

Нехай у цей день, День Національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в думах кожного з нас співчуттям і милосердям.

Просмотров: 12 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 29 Апреля 2024

З метою виявлення та підтримки обдарованих, талановитих, ініціативних дітей, розвитку їх здібностей, створення умов для самореалізації обдарованих дітей 22 квітня 2024 року в Руськівській гімназії відбувся конкурс «Учень року – 2024». До участі у Конкурсі міг долучитися будь-який учень, який запропонував свою кандидатуру .

Конкурс проходив у пʼять етапів: "Моя візитка", "Мій стиль", "Розминка", "Бліцтурнір", "Мозаїка знань". Учасники креативно підійшли до кожного з них. Всі продемонстрували не лише високий рівень знань, але й здивували глядачів та журі різноманіттям інтересів та здібностей.

Перед журі постала складна задача-обрати найкращого, бо всі претинденти були достойними стати переможцями.

Та все ж перемогла та отримала диплом «Учень року-2024» учениця 8 класу Лендєл Анастасія.

Щирі вітання , Анастасіє, з перемогою! Також висловлюємо подяку всім учасникам конкурсу «Учень року-2024». Майбутнє належить інтелектуалам, тільки талант, розум і високий професіоналізм здатні змінити світ на краще.

Просмотров: 8 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 29 Апреля 2024