Головна » 2023 » Октябрь » 13

Повноцінні тільки ті знання,

які дитина здобула власною активністю.

Йоганн Песталоцці

Навчальний дослід – це елементарний експеримент. Він є одним із найважливіших методів пізнання природи, накопичення чуттєвого досвіду. Інформація, здобута таким шляхом, є основою певних теоретичних узагальнень, висновків, встановлення або підтвердження вже засвоєних закономірностей. За допомогою досліду відбувається глибше пізнання об’єктів природи.

... Читать дальше »

Просмотров: 110 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 13 Октября 2023

Вивчаючи тему Ґрунт учні разом з своєю вчителькою , Сидун Ольгою Петрівною,  дізнавалися із чого складється ґрунт,  вчилися читати позначки на упаковках ґрунту, переглядали  відеофільм «Що таке ґрунт Дітки активно та із цікавістю досліджували склад ґрунту, побували «в гостях у крота» ,провели роботу над науково-популярним текстом « Кріт-неборака» В підсумку виконали практичну дослідницьку діяльність. Працюючи  в групах за технологічними картками садили рослинку фіалку.

Просмотров: 107 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 13 Октября 2023

Людина завжди відчуває потребу бути взаємодією з природою. Вона має величезний потенціал для навчання і розвитку, який можна знайти в різних аспектах природи. Людина може навчитися багатьом речам, які допоможуть їй жити більш гармонійно з природою і покращити її життя. Цього тижня другокласники разом зі своєю вчителькою ,Сидун Ольгою Петрівною, мали змогу досліджувати природу. Досліджували  інформацію для чого людина використовує лікарські рослини,  читали правила збору лікарських рослин, розв’язували  проблемні ситуації. В підсумку роботи учні разом з вчителькою виготовили лепбук «Лікарські рослини».

Просмотров: 79 | Добавил: nataliazherebak | Дата: 13 Октября 2023