Головна » 2024 » Февраль » 20

Наш герб -тризуб. У ньому сила!

Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення народу до власної державності. Обравши знак Володимира Великого за національний символ, українці чітко означили власне коріння та історичне правонаступництво наших державних утворень. Тризуб – це символ нашої незалежності, гордості та жаги до волі. Тож шануймо його!

Сьогодні учні Руськівської гімназії зробили флешмоб «Наш Герб», створивши композицію Державного Символу. Тож вітаємо Вас із цим визначним днем! Будьмо гідними нашої історії і тих завдань, які стоять перед Українською Державою сьогодні!

Просмотров: 7 | Добавил: Любов | Дата: 20 Февраля 2024

Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями.

Гіркі події сьогодення не могли залишити байдужими учнів Руськівської гімназії. 20 лютого відбулась тематична лінійка «У нашій пам'яті вони залишились назавжди» , присвячена пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, які віддали своє життя за перемогу правди над несправедливістю, за людську гідність і щасливе майбутнє свого народу.

Також учні та педагоги гімназії долучилися до Всесвітньої тихої акції "Ангели пам’яті" у пам'ять про загиблих майданівців.

За допомогою відеофільму учні ще раз мали можливість пережити події на Майдані, які сколихнули весь світ.

Боротьба за волю та незалежність триває і сьогодні та ніхто не зможе зломити бойовий дух нашого народу.

Герої Небесної Сотні загинули, виборюючи вільне майбутнє нашої країни. Тож будьмо гідними їхнього подвигу. Бережімо Україну! Вічна памʼять і Слава Героям!

Просмотров: 7 | Добавил: Любов | Дата: 20 Февраля 2024