Головна » 2023 » Апрель » 07

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Руськівська гімназія розпочала набір учнів до 1 класу на 2023-2024 н.р.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України, для зарахування дитини до 1 класу батьки або особи, що їх замінюють, подають наступні документи:

1. Заяву про зарахування до закладу освіти за визначеним зразком. Заява подається особисто одним із батьків або особою, що їх замінює (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника);

2. Копію свідоцтва про народження дитини (під час подання копії пред’являється оригінал документа);

3. Копію ідентифікаційного коду (за наявності);

3. Оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду» (до 31 травня).

Просмотров: 36 | Добавил: Любов | Дата: 07 Апреля 2023

У кожній українській родині знають, що Великдень - одне з найбільших й найшанованіших християнських свят, якого чекають як дорослі так і малі.

Учні Руськівської гімназії підготували святкову виставку під назвою «Переможна писанка». Напередодні світлого свята Пасхи діти та батьки створювали неповторні великодні писанки, віночки, кошики. Виставка вражає своєю неповторністю, колоритністю та якісним рівнем виконання представлених робіт.

Просмотров: 43 | Добавил: Любов | Дата: 07 Апреля 2023