Головна » 2016 » Февраль » 13 » З Днем закоханих
18:52
З Днем закоханих
Любов – це мить, що дає життя вічності.
                                       Л. С. Сухоруков
14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. За легендою, християнський священик Валентин жив за часів імператора Клавдія II Готського (III ст. від Р. Х.) й поруч з основним покликанням займався природничими науками та медициною. Войовничий імператор Клавдій нібито вважав, що сім'я заважає солдатам воювати за імперію і видав едикт, яким забороняв воїнам одружуватися. Валентин, незважаючи на цей указ, продовжував таємно вінчати всіх охочих. За це його заарештували й ув'язнили під охороною офіцера, прийомна донька якого була сліпою. Священик оздоровив її, а опісля навернув на християнство батька й цілу родину. Довідавшись про це, імператор наказав відтяти йому голову, що й сталося 14 лютого.
 В нашій державі День Святого Валентина визнали порівняно недавно. В цей день закохані зізнаються у своїх почуттях, дарують нехитрі подарунки у вигляді сердець і, звичайно ж, розсилають так звані "валентинки". Отримання картонного сердечка від таємного шанувальника неймовірно інтригує і робить свято незабутнім.
 Сьогодні у цей холодний лютневий день в Руськівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Рано-ранесенько почала працювати святкова пошта, учні нашої школи привітали один одного валентинками. Активісти школи оформили стіннівку «Коханню жити вічно…».
 Кожен переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.
 Бажаємо всім, щоб кожен день великого життя був сповнений кохання, як і День Святого Валентина – найбільш поетичний, найтаємничіший, найромантичний день року!
Переглядів: 376 | Додав: Любов | Рейтинг: 5.0/2