Головна » 2015 » Октябрь » 2 » З Днем працівника освіти!
10:09
З Днем працівника освіти!
Учителю! Ти йдеш по цій землі
І слід стає твій крок за кроком
Яскравим вогником у сутінках пітьми,
А все життя для тебе є уроком.

       Дорогі працівники школи і ветерани освітянської ниви! Коли на змочену осінніми дощами землю, починає тихо падати жовтий лист, приходить до нас свято – День працівників освіти.

       Учителювання – не фах, це покликання. А ще вчителювання - відповідальна й невимовно виснажлива праця. А ще – це незрівнянна радість Майстра від плекання Людської Душі. Цього дня кожен учитель вислуховує, який він мудрий, вправний, красномовний, вродливий, сучасний, одним словом, неповторний. І усе це – правда.

  Майже п’ятдесят працівників сьогодні спільними зусиллями примножують традиції Руськівської ЗОШ І-ІІ ступенів. І про яку б сферу діяльності не йшла мова: адміністративну, навчально-виховну, обслуговування приміщень, організацію харчування та медичного обслуговування – всюди є яскраві приклади самовідданої праці наших колег, які роблять спільну справу – виховання дітей, майбутнього нашого села, нашої держави.

     Дорогі колеги! Сьогодні Ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю. За вашу непохитну віру у кожного учня, у кожного з нас. За ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. За наше минуле, теперішнє і майбутнє.

                 З повагою директор школи Л.Гладжикурка

Переглядів: 556 | Додав: Любов | Рейтинг: 5.0/1