Головна » 2015 » Декабрь » 12 » Всеукраїнський Тиждень права
13:47
Всеукраїнський Тиждень права

Порядний той, хто своє право вимірює своїми обов'язками.

 Щороку в нашій країні проходить Всеукраїнський тиждень права, під час якого відбуваються заходи, що спрямовані на підвищення рівня правової культури населення. Це передбачено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26.08.15р. №871-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2015 році Всеукраїнського тижня права».Цього року такий тиждень проходив з 07 по 11 грудня.
В Руськівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів вчителем правознавства Штремпл С.А. з 07 по 11 грудня було проведено Всеукраїнський тиждень права.
Протягом Тижня учні школи мали можливість поговорити про права людини на виховних годинах із класними керівниками, зобразити розуміння свохї прав у малюнках. В ході проведення Тижня правових знань було організовано виставку літератури на правоосвітню тематику, здійснено випуск шкільної стінгазети, присвяченої Конвенції про права дитини. Проведено соціологічне опитування «Діти про свої права». З учнями 9 класу проведено «Юридичний брейн-ринг» та перегляд науково-популярного фільму «Конвенція про права дитини».
Досить часто ми стаємо свідками того, як люди доводять один одному свою правоту, захищають свої права і забувають про дуже важливий момент – наші права закінчуються там, де починаються права іншої людини!Пам’ятайте, що, знаючи свої права, ми також повинні поважати права іншої людини! Хіба ми не хочемо, щоб і наші права поважали ті, хто нас оточує?!

Переглядів: 508 | Додав: Любов | Рейтинг: 5.0/1