Головна » 2016 » Февраль » 20 » Вічна слава ГЕРОЯМ!
16:31
Вічна слава ГЕРОЯМ!
Це дивляться з темних небес загиблі поети й герої – всі ті, хто так вірив у світле майбутнє твоє. 
 Два роки тому величезна кількість людських жертв змусила здригнутись українців та вивести їх з летаргічного сну. Ми досі прощаємось із загиблими, бо в їх переліку ніяк не поставимо крапку. Який довжелезний… Безкінечний список тих, хто помер за нашу свободу. Наймолодшому було 17, найстаршому – 83. Усі віддано вірили в те, що можуть на краще змінити долю країни. І віддали заради цієї мети найдорожче – життя.
 Дуже важкі події переживає і зараз наша держава. Кожного дня гинуть на передовій наші воїни, кожного дня гинуть мирні жителі на Сході. Але ми мусимо пам’ятати з чого все починалося. А починалося все з кривавих подій на Майдані. І саме річниці Майдану та увічненню пам’яті героїв Небесної Сотні присвячений урок мужності «Вічна слава героям», який відбувся 19 лютого у Руськівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. Підготували цей урок педагог-організатор Голод Я.А. та учні 5-9 класів.
 «Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас». Адже ця зима змінила усіх нас. Це урок мужності та урок пам’яті … У ньому учні 5-9 класів старалися передати події на Майдані через вірші, пісні та відео-оформлення. А на завершення під мелодію Гімну Майдану «Пливе кача» запалили лампадки, як символ вічної пам’яті про героїв. Але герої не вмирають! Вони завше будуть в наших серцях!
Небесна Сотня відійшла у вічність.«Героям слава!» – не пусті слова.І пам’ятником хай їм буде Нова країна – сильна та міцна.Слава Україні! Героям слава!
Переглядів: 471 | Додав: Любов | Рейтинг: 5.0/2