Головна » 2016 » Февраль » 16 » Що означає "Бути патріотом?"
19:03
Що означає "Бути патріотом?"
Найголовнішою проблемою в усі часи і для всіх народів була і залишається проблема виховання.
Дитина народжується як чистий аркуш паперу. Минає час, і на ньому з’являються рядки — думки, почуття, риси характеру та вчинки, а іноді – помилки й недоліки… Звичайно, доброта, чуйність, патріотизм не народжуються разом з людиною. Все це виховується.
Виховання громадянина має бути спрямованим передусім на розвиток патріотизму, любові до свого народу, до України, тому патріотичне виховання в школі обрано одним із пріоритетним напрямком виховної роботи колективу.
Проблема патріотичного виховання, на тлі подій, які відбуваються сьогодні у нашій державі,особливо стає значущою і важливою.
16 лютого 2016 року к ласний керівник 8 класу Когутич Н.В.  з учнями провелf круглий стіл на тему «Що значить бути патріотом?»
У диспуті обговорювалася проблема патріотизму серед молоді. Учні розкривали своє бачення патріотизму, виділяли його ознаки. В ході заходу з учнями було проведено анкетування «Як Ви розумієте патріотичне виховання?» Діти показали, що вони є справжніми патріотами своєї рідної України, усвідомлюють себе активними громадянами. Вони прагнуть жити в демократичному розвиненому суспільстві.
Переглядів: 1086 | Додав: Любов | Рейтинг: 5.0/3