Головна » 2015 » Декабрь » 30 » Новорічна феєрія
20:36
Новорічна феєрія

Здравствуй новорічне свято!
Сяй,
ялиночко, ясніш!
Будем гратись, танцювати,
Грай, музико, голосніш.

З-поміж багатьох сучасних свят Новий рік є найулюбленішим. Можливо, тому що обіцяє зустріч із чимось таємничим, дає надію, що прийдешній час буде кращим, ніж минулий.
Це свято є особливо радісним для дітей, так як протягом двох тижнів від Нового Року до Старого Нового Року проходять численні дитячі розважальні заходи: концерти, ігри, фестивалі, ярмарки тощо. Окрім цього, основною інтригою Нового Року залишаються подарунки від Діда Мороза. Дітвора з нетерпінням чекає новорічного ранку, коли можна відшукати безліч подарунків під ялинкою.
Ось і знов у нашій школі Новорічний ранок в зборі. До учнів 1- 4 класів знов завітали наші улюблені гості Дід Мороз, Снігуронька та загадковий гість «Мавпа». Зал гарний, святково прикрашений, в центрі наша пишна ялинонька і панує святковий карнавал. Учні веселяться, танцюють, багато жартів, більше сміху, бо прийшов для цього час. Дід Мороз та Снігуронька проводили веселі конкурси, а учні розповідали віршики і отримали довгоочікувані подарунки від Діда Мороза.
Тож вітаємо друзів, учнів, батьків, сміливих і чесних, усіх вчителів з Новим роком, бажаємо дружби, радості і сміху, нових знань, сил, успіху, життя в щасті і в ладу!

 
Переглядів: 439 | Додав: Любов | Рейтинг: 5.0/1