Головна » 2016 » Январь » 15 » Наші учні - найкращі щедрувальники!
20:07
Наші учні - найкращі щедрувальники!
13 січня 2015 року, напередодні святкування Старого Нового року, учні нашої школи разом з вчителем музичного мистецтва Залуцькою Н.О. та вчителем української мови Жеребак Н.В. взяли участь у міжшкільному огляді-конкурсі «Вертеп 2016» на базі Ракошинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. В конкурсі взяли участь 5 шкільних колективів району. Кожен з них продемонстрував уривки вертепів, різдвяні дійства та літературно-музичні композиції на різдвяну тематику.
 За підсумками конкурсу учні нашої школи стали учасниками районного етапу конкурсу-огляду вертепних дійств «Різдвяне диво-2016». Колектив гуртка "Джерельце", учнів 7 та 8 класів (Лучин Я., Микитич А., Ваш О., Буглина Ю., Булеза Ю.), щедрували в Залужанській ЗОШ І-ІІІ класів. Їх радо вітали присутні в залі, яких наші дівчата щедро посівали, бажаючи щастя, здоровя, найкращих гараздів...
  Дівчата молодці!!! 
 Саме організація таких заходів необхідна для того, щоб зберігати наші українські традиції, примножувати їх, Це дарує всім нам натхнення та впевненість, що все у нас буде добре! 
Переглядів: 500 | Додав: Любов | Рейтинг: 5.0/1