Головна » 2015 » Сентябрь » 23 » Гарно біліли голуби МИРУ...
07:45
Гарно біліли голуби МИРУ...

Ми живемо в епоху парадоксів.

Заради збереження миру змушені вести війну. 
Еріх Марія Ремарк

 

   Щороку 21 вересня в усьому світі відзначається Міжнародний день миру, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день присвячений укоріненню ідеалів миру як у відносинах всередині держав, так і у відносинах між усіма державами і народами.

     Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб нам завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

       Події, які відбуваються сьогодні на сході нашої країни, не залишили байдужими і школярів  Руськівської загальноосвітньої школи І –ІІ ступенів.   День миру у школі пройшов під девізом « Мир на планеті, щастя – всім дітям». В рамках свята було проведено інформаційну хвилинку « Історія започаткування Дня миру», влаштовано конкурс стіннівок «Ми збережемо мир на Землі».

      Учні початкових класів стали активними учасниками акції «Голуб миру» . Діти самостійно виготовляли паперових голубів-символів МИРУ. Потім на шкільному подвір’ї розвішували їх на кущі. Гарно біліли символи МИРУ вздовж шкільної алеї, нагадуючи всім про найважливіше для всіх людей – МИР!

Переглядів: 466 | Додав: ivanka_lendel | Рейтинг: 5.0/3