Головна » 2024 » Март » 27 » «Мій улюблений світ - без насильства»
11:23
«Мій улюблений світ - без насильства»

Сьогодні все частіше в шкільному середовищі звучить слово «булінг». Булінг відрізняється від звичайної суперечки між дітьми тим, що супроводжується фізичним чи психологічним насиллям: дитину висміюють, залякують, б’ють, псують речі.

26 березня у Руськівській гімназії класним керівником 7 класу Машкаринець Н.Е. було проведено виховну годину на тему «Мій улюблений світ - без насильства» та створили стенд «Стоп булінг». Головна мета – розказати учням про види булінгу і його протидію.

Учні переглянули документальний фільм "Кривдник,"що відкриває глядачеві болісне і часто небезпечне життя жертв булінгу, демонструючи проблему, що перетинає географічні, расові, етнічні та економічні межі. У фільмі задокументовані реакції вчителів та адміністраторів на агресивну поведінку, які порушують кліше «діти просто поводяться, як діти», і відображений дедалі ширший рух серед батьків і молоді, спрямований на зміну ставлення до булінгу в школах, спільнотах та суспільстві загалом. Батьки відіграють ключову роль у підтримці своїх дітей, відстоюючи модель поведінки діяча, а не спостерігача, навчають і дають приклад емпатії у сім’ї.

Переглядів: 15 | Додав: nataliazherebak | Рейтинг: 5.0/1