Головна » 2024 » Март » 29 » Лекція "Здоровий спосіб життя. Шкідливі звички"
07:39
Лекція "Здоровий спосіб життя. Шкідливі звички"

Здоров’я — це перша і найважливіша потреба людини, яка визначає його здібність до праці і забезпечує гармонійний розвиток особистості. Воно є найважливішою передумовою до пізнання оточуючого світу, до самоутвердження та щастя людини. Тому питанню дотримання здорового способу життя у нашому ЗО приділяється значна увага. Завдяки сприянню Відділу освіти МСКТ Великолучківської сільської ради 29 березня 2024 року в гімназії відбулася зустріч з лікарем загальної практики сімейної медицини Ракошинської АЗПСМ Зейкан Марією Олександрівною. Вона провела лекцію «Здоровий спосіб життя. Шкідливі звички» для учнів старшої ланки.

Метою зустрічі було формування в учнів уявлення про корисні та шкідливі звички, їх вплив на здоров’я людини, пропаганда здорового способу життя.

Лікарка відповіла на питання дітей про здорове харчування та багато інших питань, що цікавили здобувачів освіти. Діалог був направлений на виховання свідомого ставлення до свого здоров’я, профілактику шкідливих звичок, формування почуття відповідальності за свої дії.

Переглядів: 15 | Додав: Любов | Рейтинг: 5.0/1