Головна » 2015 » Сентябрь » 2 » І засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів та музичного мистецтва
07:43
І засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів та музичного мистецтва
Сучасний урок – це твір мистецтва, де педагог уміло використовує всі можливості для розвитку особистості учня. 
 М.Ебнер-Ешенбах


 Останні дні літа для кожного вчителя є насиченими та сповненими турбот. Адже скоро вже початок навчального року, і попереду різноманітні події та цікаві пригоди.
 Жодне діло, націлене на продуктивний результат, не може починатися без планування. Так само, робота вчителя не починається без планування навчально-виховного процесу та вивчення нормативної бази. Адже це основа ефективної та плідної діяльності кожного педагога.
Тому, 28 серпня 2015 року, методичне об’єднання вчителів початкових класів та музичного мистецтва Руськівської ЗОШ І-ІІ ступенів провели І засідання на тему «Особливості організації навчально-виховного процесу в початкових класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2015-2016 навчальному році». Його метою було вивчити основні нормативні документи та методичні рекомендації МОН України щодо організації навчально-виховного процесу у 2015-2016 навчальному році; затвердити план роботи методичного об’єднання на 2015-2016 навчальний рік та проаналізувати навчальні програми, підручники, зошити.
 У ході зібрання було обговорено та затверджено план роботи методичного об’єднання вчителів початкових класів та музичного мистецтва на 2015–2016 навчальний рік (М.І. Тягур).
Членами методичного об’єднання було розглянуто наступні питання:
  1. Опрацювання нормативних документів та інструктивно-методичних листів МОН України щодо організації навчально-виховного процесу в 1-4 класах у 2015-2016 навчальному році, ведення шкільної документації.
  2. Планування роботи на основі нового державного стандарту початкової освіти та нових навчальних програм для 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Аналіз навчальних програм, підручників, зошитів, посібників для початкової школи.
  3. Розгляд календарно-тематичного планування вчителів початкових класів та музичного мистецтва на І семестр 2015-2016 навчального року.
  4. Про організацію роботи з обдарованими дітьми та підготовку завдань для шкільного етапу конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.
  5. Про єдиний орфографічний режим.
  6. Про підсумки державної підсумкової атестації за курс початкової освіти за 2014-2015 навчальний рік.
  7. Погодження планів роботи гуртків: «Дивоцвіт», «Умілі руки», «Джерельце».
  8. Про проведення тижня молодшого школяра.
Переглядів: 497 | Додав: ivanka_lendel | Рейтинг: 5.0/1