Головна » 2015 » Сентябрь » 2 » І засідання методичного об'єднання класних керівників
08:20
І засідання методичного об'єднання класних керівників
 31 серпня  2015 року в Руськівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося І засідання шкільного методичного об’єднання класних керівників на тему «Методичне забезпечення організованого початку 2015 – 2016 навчального року з питань виховної роботи». 
Членами методичного об’єднання розглядалися питання:
· Про план роботи шкільного методичного об’єднання класних керівників на 2015 – 2016 навчальний рік.
· Про Концепцію національно-патріотичного виховання дітей і молоді, заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання y загальноосвітніх навчальних закладах.
· Про плани роботи класних керівників на 2015 – 2016 навчальний рік.
· Про організаціюроботищодоподаннязвітівкласнихкерівниківщодосоціального паспорту класу.
· Про розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учнів, залучення дітей до діяльності гуртків та секцій за інтересами.
Ураховуючи нові суспільно-політичні реалії в Україні після Революції гідності, обставини, пов’язані з російською агресією, усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції.Тому проблемним питанням, над яким працюватимуть класні керівники в 2015 – 2015 навчальному році буде «Виховання в учнівської молоді національної самосвідомості, осмислення моральних та культурних цінностей, історії України».
 Важливо, щоб кожен навчальний заклад став для дитини осередком становлення громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність, самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, сприяти єдності української політичної нації та встановленню громадянського миру й злагоди в суспільстві.

 

Переглядів: 427 | Додав: ivanka_lendel | Рейтинг: 5.0/3