Головна » 2015 » Октябрь » 15 » «Україна у моєму серці»
08:01
«Україна у моєму серці»
   Уже багато років поспіль 14 жовтня ми відзначаємо величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Упродовж століть воно набуло особливо важливого змісту, оскільки пов 'язане із боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею. Тому у часи незалежності свято Покрови почало відзначатися ще і як День Українського козацтва.
Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Нині, коли на східних теренах України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними падкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків.
 13 жовтня 2015 року в нашій школі відбулася лінійка-реквієм «Україна у моєму серці» присвячена Дню Захисника України. На лінійці були присутні всі вчителі, працівники школи та учні. Йшлося про героїв , які захищали і продовжують захищати нашу країну на сході... Супроводжувалося все декламуванням віршів про Україну, Небесну Сотню та наших героїв. Також були запалені свічки пам᾽яті героям, яких зараз нема серед живих.

 Ми з вами живемо в Україні, тому повинні знати і шанувати історію , традиції і культуру нашої держави. Ми повинні бути справжніми патріотами, відстоювати єдність, суверенітет і незалежність України. Тож бажаємо вам всім миру, спокою і світлого майбутнього!
Переглядів: 477 | Додав: natalka_mashkarynetz | Рейтинг: 4.3/6