Головна » 2015 » Октябрь » 9 » Благодійна акція " Милосердя"
09:51
Благодійна акція " Милосердя"
Хто повний милосердя,
Неодмінно має мужність.
 Конфуцій

Людяність, доброта, чуйність, милосердя…

Саме над вихованням таких рис у школярів працює педагогічний колектив та учнівське самоврядування Руськівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.
 Щороку у нашій школі проводиться благодійна акція „Милосердя”, присвячена Міжнародному дню громадян похилого віку . Учні та вчителі школи – щедрі і доброзичливі, тому завжди відгукуються на прохання про допомогу тим, хто її потребує. Ось і цього року в першу неділю жовтня в школі проходила чергова акція «Милосердя», метою якої був збір продуктів харчування для лікарні Червоного Хреста у селі Ракошино. В акції взяли участь всі учні школи, їхні батьки та вчителі. Спільними зусиллями для нужденних було зібрано продуктів харчування (картопля, цибуля, часник, перець, морква, капуста, буряки, горіхи, яблука та інша городина, крупи, консервація – компоти, варення, салати) на загальну суму 3018 грн. Найбільш активними були учні 7 класу, 3 класу і 8 класу (класні керівники Клованич А.В, Тягур М.І.та Когутич Н.В.).
 Проведення таких благодійних заходів дає дітям можливість осягнути те, що добрі й важливі справи творить не хтось інший, далекий та впливовий, а саме вони, звичайні хлопці та дівчата.
Дякуємо усім небайдужим, хто приєднався до цієї акції!
Переглядів: 532 | Додав: ivanka_lendel | Рейтинг: 5.0/5